NetPrint.rs je b2b platforma i radimo isključivo sa pravnim licima. Maloprodaja fizičkim licima trenutno nije moguća.

Zastave Poručivanje

Poručite zastave brzo i lako putem naseg sajta. Najkvalitetniji materijali i boje, brza izrada i isporuka, najbolje cene.

Zastave Poručivanje

Na ovoj stani mozete napraviti porudzbinu za zastavu po vasoj zelju.

Visokokvalitetno 110 gr/m2 poliestersko FLAG platno, koje služi isključivo za izradu zastava, otpornog na sve atmosferske uticaje.

Zastave se isporučuju sašivene, prema Vašim potrebama, ojačane gurtnom, sa postavljenim ringlicama i ojačanim uglovima.

Štampa je, u digitalnoj tehnologiji, obostrana, (intenzitet boje podjednak sa obe strane ) s tim, što se sa zadnje strane vidi kao u ogledalu.

Maksimalna širina FLAG materijala i štampe je 150 cm. Zastave preko 150 cm sirine se spajaju tzv. francuskim stepom.

Za porucivanje zastavica manjih dimenzija od 1m kvadratni, potrebno je da se poruci vise istovetnih zastava (ista priprema i dizajn) u minimalnoj povrsini od 1m kvadratni.

U formularu ispod su navedene najčešće dimenzije zastava i njihove cene. Za sva ostala pitanja možete nas kontaktirati putem mejla office@netprint.rs

Važno: Poručivanje se vrši na sledeći način:

  • Odaberite dimenzije, materijal i završne radove na zastavi i kliknite na dugme poruči
  • Na sledećoj strani popunite svoje podatke, nakon čega dobijate podatke za uplatu
  • Nakon uplate pripremu za štampu šaljete na office@netprint.rs a zastava će stići na vašu adresu u roku od 5-7 radnih dana.

Zastave Poručivanje

id: 466309

Materijal:

Dimenzije (cm):

Zavrsnica (gratis):

Cena:

Zastave Poručivanje

id: 466309

izaberite opcije ▶

Porucite najkvalitetnije zastave na trzistu. Netprint isporucuje vase zastave u ekspresnom roku putem kurirske sluzbe na vasu adresu. Vise hiljada klijenata su nam najbolja referenca. Porucite zastave vec danas.

Lideri za zastave. Zastave predstavljaju odraz i ogledalo vase firme. Ne pravite kompromise sa jeftinim materijalima i bojama. Proverite zasto je preko 1000 firmi iz Srbije i regiona odabralo bas nas.

Zastave predstavljaju nas najzastupljeniji proizvod i nesto sa cim smo poceli i po cemu smo prepoznatljivi. Preko 15 godina iskustva ucinilo je da nase zastave koriste sve vece kompanije, drzavne institucije i firme u Srbiji i regionu.